12_2020_lp-slider_1920x600

Heerlijk knus in huis
dankzij raamdecoratie

Wat is het alweer vroeg donker buiten, hé? En die kou maakt het er ook niet echt gezelliger op. Dus houden we die kou graag zoveel mogelijk buiten en de warmte halen we het liefste naar binnen. Want heerlijk warm en geborgen onder een kleedje op de bank klinkt een stuk aantrekkelijker, toch? Dan wordt het tijd om raamdecoratie toe te voegen aan jouw interieur! Hiermee geef je jouw woning een aangename sfeer en een gevoel van geborgenheid mee. Laten we ook zeker niet vergeten dat de zon perfect buiten gehouden zal worden en je voorkomt direct inkijk (en daarmee de nieuwsgierige blikken van pottenkijkers). Benieuwd geworden wat we voor jou kunnen betekenen? Je bent van harte welkom bij ons in de winkel. Je hebt nog t/m 21 november 2020 om te profiteren van deze actie.

Ongestoord relaxen
Creëer privacy Thuis

Laat lekker het bad vollopen, ontspannende olie en een goed boek. Je even lekker terugtrekken van het hectische leven buiten. Sluit je ogen en droom lekker weg.
 
Met raamdecoratie filter je niet alleen het daglicht maar je creëert in een handomdraai ook privacy. Zo fijn om jezelf even af te zonderen.

We verwelkomen je graag
bij Hagemans voor Verf & Wonen

Maar we hebben je nog veel meer te bieden dan alleen raamdecoratie. We helpen je graag met het vinden van een oplossing op maat voor jouw volledige interieur. Uiteraard geheel vrijblijvend. Het verplicht je tot niets. Wij zijn de interieurspecialist en hebben jou veel te laten zien. Dus kom eens een kijkje nemen en ontdek wat er allemaal mogelijk is met jouw interieur. Je zult versteld staan van het eindresultaat. Mocht je voor nu nog een vraag hebben of direct met ons in contact willen komen, gebruik dan het onderstaande formulier. Je hoort snel van ons. 

(Kleur)Advies

Als je iets van ons mag verwachten, is dat wij je kunnen vertellen wat de kleur trends zijn en wat kleuren met je doen. Dat komt omdat kleur en sfeer onze passie zijn. Wat wij het liefste doen, is jou meenemen op een ontdekkingsreis langs kleuren.

Meten & monteren

Alle producten bij ons zijn maatwerk. De keuze in producten is groot en wanneer eindelijk die juiste combinatie producten is gevonden, besteld en ontvangen, komen wij die ook graag bij je monteren! Service vinden wij erg belangrijk en daarom helpen wij graag door jouw het werk uit handen te nemen.

Verf

Met vakschilders is ons bedrijf in staat mooi binnen- en buitenschilderwerk te leveren. Naast eenmalige schilderwerken kunnen wij je ook ontzorgen met een meerjarig schildercontract. Voor altijd een perfecte staat van de woning of bedrijf!
Wij zijn thuis in alles voor je huis
Mogen we iets voor je doen?
 
Naam: (verplicht)
Telefoonnummer: (verplicht)
Email: (verplicht)
Waar kunnen we je bij helpen?
Hagemans voor Verf & Wonen
Kloosterstraat 27|6562 AT Groesbeek
Telefoon 024-3971380|E-mail info@hagemansverf.nl
Maandag09.00 - 18.00
Dinsdag09.00 - 18.00
Woensdag09.00 - 18.00
Donderdag09.00 - 18.00
Vrijdag09.00 - 20.00
Zaterdag09.00 - 17.00
Routebeschrijving